درباره

ما کیستیم؟

 

 

بنیاد مجازی آبادگران مساجد

معرفی بنیاد مجازی آبادگران مساجد

یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های معنوی و اجتماعی مسلمانان، مساجد می‌باشد که متاسفانه با روند فعلی، جایگاه آن به مکانی خلوت برای عده‌ای معدود، تنزل یافته است. این در حالی است که مسجد از اصیل‌ترین مؤسسه‌های شکل‌گرفته توسط رسول‌الله(صلی الله علیه و سلّم) و اصحاب و یاران ایشان، از آغاز شکل‌گیری جامعه‌ی ایمانی در مدینه‌ی منوره به حساب می‌آمده است و تمدن با شکوه اسلامی، قرن‌ها به برکت وجود آن، توانسته است در جوامع مختلف، شخصیت‌ساز و معنویت‌بخش باشد و آثار ارزنده‌‌ی بسیاری  را به بشریت ارائه نماید. آن گونه که قابل فهم است و آگاهان  و بیدارگران بر آن انگشت نهاده‌اند، ضعف و قهقرا و انحطاط مسلمین نیز از بی‌رسالت گشتن مساجد آغاز شد. اقبال لاهوری متفکر بیدارگر معاصر به نیکویی این را دریافته بود؛ از همین‌رو  این دو بیتی را سروده است:

فـقیران تا به مسجد صف کشیدند             گـریبــان شـهـنشـاهان دریدند

چو آن آتش درون سینه افــســرد              مسلمانان به درگاهان خزیدند

راز این همه تشویق و بیان فضیلت که رسول‌الله(صلی الله علیه و سلم) در مورد ساختن مسجد داشته‌اند نیز در این تاثیر شگرف مسجد بر روحیه و شخصیت فرد و جماعت مسلمان نهفته است؛ وگرنه ایشان فرموده‌اند: «کل زمین برای من مسجد و پاک قرار داده شده است»(متفق علیه).

لذا مسجد اگر با برنامه و هدفمند باشد و توسط افراد دارای شرایط، مدیریت و امامت گردد می‌تواند، موجب رشد و تعالی جامعه گردد، محل عبادت و ذکر و نیایش و نیز محل کسب شخصیت و کمالات و دانش و مهارت‌ها باشد. می‌تواند مجمعی برای نیکوکاران، مأمنی برای نیازمندان، مدرسه‌ای تربیتی برای کودکان و نوجوانان، و دانشگاهی علم‌آموز و اخلاق‌سازِ برای جوانان باشد.

با این اوصاف، فعالیت‌ها و پروژه‌هایی که به احیای نقش مساجد و بازآوری جایگاه آن‌ها در جامعه پرداخته‌ باشند اندک‌اند؛ لذا جمعی از کُنشگران دلبسته‌ی مسجد، تصمیم بر ایجاد یک سامانه‌ی مجازی با عنوان «بنیاد مجازی آبادگران مساجد» گرفتند که شرح فعالیت‌ها و محصولات آن در این وبسایت، ارائه ‌گردیده است؛ به امید آن که شما خوبان، با همکاری و حمایت‌ خود در انجام این امر مهم، یاری‌گر این مجموعه باشید.

هیات مدیره بنیاد مجازی آبادگران مساجد

رسالت ما:
احیای جایگاه مساجد در جامعه و رونق‌بخشی به فضای مساجد

ارزش‌های ما:

  • باور و التزام به فرهنگ کار گروهی، هم‌افزایی، تسهیم منابع و تشریک مساعی
  • باور و احترام به یافته‌های علمی در زمینه‌های مدیریت، روانشناسی و جامعه‌شناسی در فعالیت‌ها و به‌کارگیری آن‌ها در امر دعوت
  • باور و اهتمام به اعتدال و میانه‌روی در اندیشه و عمل و پرهیز از تندروی و افراط‌‌گرایی
  • باور و احترام به قوانین رسمی کشور در زمینه‌ی اداره‌ی مساجد
  • باور و اهتمام به ایده‌پردازی، خلاقیت‌ و نوآوری در مدیریت نوین مساجد
  • باور و اهتمام به استفاده‌ی بهینه از تکنولوژی در فرایند رسانه‌سازی و محتواسازی

هیات مدیره بنیاد مجازی آبادگران مساجد

اطلاعات بیشتر

اطلاعات بیشتر

اطلاعات بیشتر

اطلاعات بیشتر

اطلاعات بیشتر